Pokémon

Pokémon – Pocket Monsters
-er et japansk medie-franchise der oprindeligt  blev skabt i slutningen af 90érne som spil til den originale Nintendo Game Boy.
Undervejs udviklede Pokémon sig til et verdensomspændende kulturelt fænomen. I dag indbefatter det både spil , spillekort , tegneserie, musik og meget meget mere.

Oversat til dansk betyder Pokémon “Lomme monster” – en sammentrækning af ordene Pocket og Monster.

Altid på farten med Pokémon GO
I 2016 dukkede appén op der fik ALLE , store som små ud på gader og stræder for at samle Pokémons. Spillet fik i den grad fat i en ny generation af fans der hurtigt blev opslugt af dette eventyrlige univers.

Kort til samling og spil
Rigtig mange samler på Pokémonkort og finder stor glæde i at bytter med hindanden. Har du mange kort, kan de med fordel samles i en praktisk mappe med plastlommer eller i en fin tin æske. Køber du et start sæt (Trading card game Deck) kan du spille spillet rigtigt. 2 spillere dyster mod hinanden for at blive den bedste Power Træner.

Hvem er din favorit Pokémon ?
Er det mon Pickachu , den særdeles stærke elektriske Pokémon. Charizard, den seje orange ild-drage. Eevee, der er lille og sød, men kan udvikle sig til mange versioner. Mewtowo, der er kunstig skabt af DNA fra den yderst sjældne Mew. Bulbasaur, den sjove lille grønne fyr der er en blanding af gift og græs. Eller er det mon Squirtle den seje blå vand-Pokémon der ligner en skildpadde ?

Her på siden hos desmaaengle.dk kan du møde alle dine favorit Pokémons og som de siger: “Gotta catch ’em all”. – God fornøjelse.

Viser alle 5 resultater