Kids-Up

Køb Kids-up børnetøj hos De Små Engle

Det Danske børnetøjsfirma Kompagniet af 1991 står bag dette lækre børnetøjsmærke Kids-Up.  Har du børn i alderen 0-10 år og søger smart, moderigtigt , dansk designet børnetøj til hverdag og fest , er Kids-up det helt rigtige valg. 

I Kids-up´s kollektioner finder du børnetøj i glade farver ,fine kjoler og nederdele i blomsterprint og lækre t-shirts med sjove og cool prints til både piger og drenge.

Kids-up – moderigtigt børnetøj til overkommelige priser

Køber du Kids-Up børnetøj er du sikker på altid at være helt med på moden og de nyeste trends. Moden skifter hurtigt og med Kids-up’s gode priser kan du nemt være med på de helt nye trends. Sæsonens nye farver og prints kan nemt kombineres med et par gode basisbukser eller basisbluser , som altid er at finde blandt deres styles.  Kids-up børnetøj er for glade, aktive børn ,der gerne vil have behageligt og blødt børnetøj ,til mange timers leg ,og samtidig se super cool og smarte ud.

Køb Kids-up Baby hos De Små Engle

Er du på udkig efter det skønneste, bløde børnetøj til din lille baby ? eller vil du gerne give en rigtig fin barselsgave til en god ven eller familiemedlem ? Så klik endelig ind på Kids-Up Baby . Her finder du de sødeste body stockings, bluser , bukser , heldragter og cardigans til babyer fra 0-2 år .

Mange af  deres baby styles er produceret i lækkert blødt økologisk bomuld ,som du vil elske at købe til den lille ny  baby , og der er virkelig skønt babytøj at finde til enhver smag . 

Bløde basis rib bukser og bluser . Skønne kjoler i det fineste print . Heldragter og lækre body stockings med sjove prints og tekster . Til en hyggelig barselsgave kan vi anbefale at kombinere en lækker heldragt eller body stocking med et lille stykke legetøj. Du kan købe det hele her hos De Små Engle.

Viser 1–16 af 23 resultater