Køb Kids-up børnetøj hos De Små Engle

Det Danske børnetøjsfirma Kompagniet af 1991 står bag dette lækre børnetøjsmærke Kids-Up.  Har du børn i alderen 0-10 år og søger smart, moderigtigt , dansk designet børnetøj til hverdag og fest , er Kids-up det helt rigtige valg. 

I Kids-up´s kollektioner finder du børnetøj i glade farver ,fine kjoler og nederdele i blomsterprint og lækre t-shirts med sjove og cool prints til både piger og drenge.

Kids-up – moderigtigt børnetøj til overkommelige priser

Køber du Kids-Up børnetøj er du sikker på altid at være helt med på moden og de nyeste trends. Moden skifter hurtigt og med Kids-up’s gode priser kan du nemt være med på de helt nye trends. Sæsonens nye farver og prints kan nemt kombineres med et par gode basisbukser eller basisbluser , som altid er at finde blandt deres styles.  Kids-up børnetøj er for glade, aktive børn ,der gerne vil have behageligt og blødt børnetøj ,til mange timers leg ,og samtidig se super cool og smarte ud.

Køb Kids-up Baby hos De Små Engle

Er du på udkig efter det skønneste, bløde børnetøj til din lille baby ? eller vil du gerne give en rigtig fin barselsgave til en god ven eller familiemedlem ? Så klik endelig ind på Kids-Up Baby . Her finder du de sødeste body stockings, bluser , bukser , heldragter og cardigans til babyer fra 0-2 år .

Mange af  deres baby styles er produceret i lækkert blødt økologisk bomuld ,som du vil elske at købe til den lille ny  baby , og der er virkelig skønt babytøj at finde til enhver smag . 

Bløde basis rib bukser og bluser . Skønne kjoler i det fineste print . Heldragter og lækre body stockings med sjove prints og tekster . Til en hyggelig barselsgave kan vi anbefale at kombinere en lækker heldragt eller body stocking med et lille stykke legetøj. Du kan købe det hele her hos De Små Engle.