Om os

De små engle blev etableret i 2003 af søstrene Lisbeth Hansen og Annette Hansen. Vores vision er at levere et bredt sortiment af attraktivt legetøj og tøj i den bedste kvalitet til piger og drenge i aldersgruppen 0-16 år. Hos os er kunden altid i centrum, og vi sætter en ære i at levere en glad og god service.

Vi er altid med på de nyeste trends og udvikler løbende vores sortiment, herunder med produkter fra danske kvalitets designere, samt økologiske og bæredygtige varer. Vores skønne butik er beliggende i Dragør i et stort udendørs center på Magleby torv nr. 30. Her er gode parkerings muligheder og et fint torv med hyggelige butikker.

Alle i vores by Dragør kender vores butik De små engle. Efter mange år i branchen er det så hyggeligt, når unge mødre og fædre kommer ind og fortæller, at det var deres ynglings butik som børn. Bedsteforældre fortæller om hyggelige stunder i vores butik, og gensynet er altid glædeligt.

Vi har en stor og loyal kundekreds i Dragør og på Amager. I 2021 har vi udvidet med en ny webshop, så endnu flere kan få let adgang til vores brede sortiment af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores fysiske butik og/eller i vores webshop.