Mamamemo

Mamamemo kvalitets legetøj hos De Små Engle
Hos De Små Engel er vi rigtig glade for at forhandle MAMAMEMO brand som er jeres garanti for udviklende, sjovt og farverigt legetøj i høj kvalitet og unikt design til glæde og gavn for alle legebørn. Alle MAMAMEMOs produkter er dansk design og i topkvalitet.  Størstedelen af trælegetøjet er produceret af FSC -træ . (FSC® er en uafhængig non-profit organisation, der er etableret for at fremme et ansvarlig skovbrug.)

Sjovt og virkelighedstro legemad i træ
Vores  MAMAMEMO sortiment hos De Små Engle består af et bredt udvalg af trælegetøj med utrolig god holdbarhed. Legetøjet er solidt og kan tåle at blive brugt hver dag uden, at de går i stykker. Produkterne er også virkelighedstro og har en masse flotte detaljer.
Vi har for eksempel vores MAMAMEMO legemad og tilbehør – derudover har vi også lege køkkenmaskiner og meget mere. Som indhold til  legekøkkenener har vi MAMAMEMO legemad. Her finder du mange produkter, som du kender fra din hverdag: yoghurt, frugt i alskens afskygninger, grøntsager og bagværk mm. Du finder nærmest alt det, som du kender fra køleskabet og køkkenskabene derhjemme. 

Det er vigtigt, at børn lærer at begå sig i et køkken. Hvilken bedre måde er der til det end selv at få sit eget køkken med en masse lækkert tilbehør i træ . Vores MAMAMEMO køkkenserie er kvalitetslegetøj der er med til at udfordre børn på deres viden og kundskaber. Børnene kan gennem deres eget køkken spejle sig i forældrene og langsomt blive en del af de hverdagsting, som mor og far foretager sig. 

Viser 1–16 af 18 resultater