CeLavi

CeLavi ,det helt rigtige valg af overtøj

Hos De Små Engle går vi ikke på kompromis med funktionalitet og kvalitet af overtøj. CeLavi det helt rigtige valg hvis du ønsker regntøj og termotøj der kan klare lidt af hvert.

Aktive børn har brug for overtøj der er godt nok til det danske vejr, og som kan klare mange timers leg udenfor i kulde og blæst . Køber du Celavi overtøj hos De Små Engle vil du altid finde sæsonens fineste modefarver til drenge og piger.

CeLavi regntøj med høj standard

CeLavi er er specialister i regntøj til børn.  Deres regntøj er både vind-og vandtæt med et højt vandsøjletryk på  5000 -10000 mm . De svejsede sømme der gør det helt vandtæt. Der er fuld fokus på åndbarhed og høj komfort , så det altid er sjovt og rart at lege mange timer udenfor i alt slags vejr .

De mindre børn vil have stor glæde af  de praktiske regnbukser med smæk , justerbar seler  og klikspænder. Til de lidt større børn er der elastik i taljen .

CeLavi Eksklusivt og miljøvenligt PU regntøj

Hos De Små Engle er vi bevidste om vores børns fremtid og jord . Vi er derfor glade for også at forhandle CeLavi´s regnsæt som er lavet af 100 % genanvendeligt plastik.

Termotøj til skiftende vejr

Det Danske vejr byder ofte på meget forskelligt og omskifteligt vejr.  Det ene øjeblik er det koldt og blæsende. Det andet øjeblik varmt og solrigt og termotøj er derfor et must i garderoben til aktive børn.  Med sin isolerende funktion vil Celavi´s termotøj holde dit barn varmt klædt på til mange timers aktiv udendørs leg . Er vejret ikke koldt nok til flyverdragt,  kan du nemt tage et Celavi regnsæt udenpå termotøjet og stadig holde varmen på de køligere dage.

Udendørs leg kan hurtigt slide på tøjet og derfor er CeLaVi termotøj det helt rigtige valg. Med forstærkninger på knæ og bagdel er det ekstra slidstærkt og samtidig  vand-og smudsafvisende. Hos De Små Engle vælger vi altid CeLavi termosæt i sæsonens fine og moderigtige farver til både piger og drenge.

Viser alle 6 resultater