Joha

Joha børnetøj i høj kvalitet

Joha blev grundlagt i 1963 og er i dag en af Skandinaviens største producenter af nattøj og undertøj til børn.  Faktisk var det den første virksomhed, med produktion af uldundertøj til børn og har lige siden været blandt de førende på det Europæiske Marked .

Hos De Små Engle elsker vi uld

På denne side kan du købe uld i den lækreste bløde kvalitet. Joha går aldrig på kompromis med kvaliteten og du vil i deres kollektioner altid finde lækkert design med den bedste pasform til dit barn.  Du vil elske at svøbe det lille barn i den blødeste ulddragt eller body og de lækreste små futter til fødderne. 

Uldens egenskaber

Uld regulerer helt naturligt temperaturen med sin isoleringsevne , hvilket gør produktet helt unikt . Uld absorberer fugt og holder dit barn tør og beskyttet og er derfor meget velegnet til både de kolde vinterdage og om sommeren . Ligger dit barn og sover udenfor i barnevogn er uld en godt valg, da det transporterer sveden og barnet holdes tørt og varmt.

Omsorg for miljøet

Som en af de første danske virksomheder er Joha godkendt til at benytte EU ECOLABEL . EU ECOLABEL er Eu´s officielle miljømærke, der garanterer bæredygtighed og sundhed fra råvare til det færdige produkt .

Joha uld er nemt at bruge og vaske

Forældre har ofte en meget travl hverdag og bruger rigtig meget tid på vasketøj . Joha har derfor udviklet uldprodukter der både kan maskinvaskes og tørretumbles . Vi anbefaler altid at følge vaskeanvisningen på tøjet så du er sikker på at produktet holder pasformen og kvaliteten .

Viser alle 11 resultater