Lego Wear

Lego Wear – altid fokus på høj kvalitet og komfort

Børn leger og det har Lego Wear i den grad fokus på . Når du køber lego børnetøj får du kvalitetsbørnetøj der er slidstærkt , beregnet til mange timers god leg og samtidig børnetøj med rigtig god komfort.

Det er børnetøj der kan tåle at blive brugt og når dit barn kommer glad hjem indsmurt i mudder, chokoladekage og leverpostejsmadder ,kan du vaske tøjet gang på gang uden det mister farve og form.

Specialister i kvalitetsbørnetøj

Kabooki ,som er det danske firma bag Lego Wear, har i mere end 25 år specialiseret sig i kvalitetsbørnetøj ved observation af børn i leg ,både indenfor og udenfor . Der er tænkt over alle detaljer, og fokus på kreativitet og  at have det sjovt.

Få din favorit Lego figur på tøjet

De fleste børn er vilde med at bygge og lege med LEGO og elsker bare de kendte lego figurer. I Lego Wear´s kollektioner finder du mange af dine favorit Lego figurer som sejt prints . Her hos De Små Engle kan du købe de sejeste NINJAGO T-shirts,  NINJAGO Sweatpants, NINJAGO sweatshirts og NINJAGO shorts og er dit barn vild med Batman er der også seje Batman T-shirts og sweatpants.

Bløde pakker er vist ikke altid børnenes favoritter , men er der f.eks NINJAGO på nattøjet eller underbukserne , kan vi godt garantere for at det bliver et hit for det lego glade barn.

Lego Wear børnetøj sammen med lego æske – den perfekte gave til lego elskere

Er du på udkig efter en rigtig god gave , kan du med fordel vælge en cool T-shirt fra Lego Wear kombineret med en sej lego æske i samme serie .

Viser alle 14 resultater