Gurli Gris

Gurli Gris – populært legetøj til børn
Der er ingen tvivl om at denne søde TV serie om Gurli Gris (også kaldet Peppa Pig), er et stort hit blandt de yngste familiemedlemmer. I serien møder du også lillebror Gustav, mor gris og far gris . Gurli elsker at lege med sine venner , lave fis og ballade og klæde sig ud. Men ynglings beskæftigelsen er nok at hoppe i mudder ! Det er en fræk ,men meget elskelig gris vi møder i denne søde og sjove TV serie.

Stort udvalg af legetøj og tilbehør
Hos De Små Engle elsker vi denne skønne lille Gris og har derfor samlet et fint udvalg der vil begejstre og motivere til mange timers sjov og fantasifuld leg. Er dit barn også vild med denne skønne lille gris og dens familie så tag og kig på denne side . Her vil i helt sikkert kunne finde en sjov og hyggelig Gurli Gris ting . I vores sortiment kan du finde puslespil , spil , klodser, magnettavle, løbehjul og huse.
Tag hende ud og køre med det hyggelige lille tog eller en tur op og flyve i flyvemaskinen.  Selvfølgelig skal Gurli også i skole og lære en masse eller måske et smut på besøg på brandstationen ? . Du kan også tage hende med på en lille shoppingtur i supermarkedet. !

Udeleg
Det er altid sjovt at køre på løbehjul og nu kan de mindste Gurli Gris fans også komme afsted da det er nemt at hold balancen på det 3 hjulede løbehjul .
Se hele vores udvalg af løbehjul her :https://desmaaengle.dk/vare-kategori/legetoej/rulleskoejter-skateboards-og-loebehjul/?product-page=2

Viser alle 8 resultater