Minymo

Minymo – Dansk produceret kvalitetstøj

Minymo er et dansk børnetøjsbrand, der med sit fine skandinaviske look ,henvender sig til børn i alderen 0-12 år. I Miymo´s kollektioner finder du funktionelt kvalitetstøj, som passer til alle anledninger og ikke mindst aktiv leg . Der er øje for detaljerne i Minymo tøj og samtidig med det er komfortabelt , er det god kvalitet til rimelige priser.  

Flotte prints og glade farver

Hos De Små Engle kan vi rigtig godt lide de fine naive prints fra Minymo´s kollektioner.  Det er flotte prints med glad farver,  der gør folk i godt humør og skaber glæde . Søde , sjove og seje prints som børnene er vilde med .

Minymo´s kollektioner er inspireret af hvad der er oppe i tiden,  og designerne har derfor defineret et tema for hver ny kollektion. I vores sortiment hos De Små Engle har vi både bukser, bluser og kjoler fra Minymo .

Økologisk bomuld

En del af Minymo´s tøj er produceret i 100 % økologisk bomuld d.v.s at tøjet er dyrket på marker ,uden brug af skadelige kemikalier eller kunstgødning for at skåne miljøet mest muligt . Tøjet vil i dette tilfælde være markeret med økologisk bomulds tag.

Viser 1–16 af 71 resultater