Racing Kids

Racing Kids – tilbehør der holder dit barn dejlig varmt.

Hos De Små Engle er vi rigtig glade for at forhandle huer og vanter fra det danske børnetøjsmærke Racing Kids. Er du på udkig efter en elefanthue med en fantastisk god pasform , så er dette mærke det helt rigtige valg.

Racing kids – Dansk familiefirma med sans for funktionalitet og kvalitet

I 1991 startede Gitte Uhre Racing Kids. Hendes datter var på det tidspunkt startet i skovbørnehave . Efter sin søgen efter varmt overtøj og tilbehør ,fandt hun ud af at der på markedet var et stort hul. Hun manglede tilbehør der kunne holde hendes datter dejlig varm hele dagen – hele året rundt. Dette var startskudet til Racing Kids ,der i dag drives videre af hendes datter Malene Uhre og nu forhandles i mere end 300 butikker i hele Europa.

Bedste pasform og god kvalitet

Dem der allerede har prøvet Racing Kids elefanthuer og huer , vil nok give os ret i at de har en super god pasform. Samtidig er du aldrig i tvivl om at dit barn holdes dejlig varm hver dag.

I deres kollektion finder du mange fine uld elefanthuer med ekstra isolering ved ørerne og tilhørende uldvanter . Ulden absorberer fugt og holder dit barn tør og beskyttet . Derfor er den meget velegnet til både de kolde vinterdage og om sommeren .

Bliver ulden for varm kan du med fordel vælge en hue og vanter i lækkert økologisk bomuld. Det fungerer rigtig godt i overgangen fra vinter til sommer og omvendt.

Modebevidst og klassiskt

Der er ingen tvivl om at designeren bag Racing kids, har en helt unik sans for både farver og mode. Hver ny kollektion er præget af sæsonens moderigtige farver og trends. Du vil opdage de skønneste farver og former med mange fine detaljer.  Er du til de mere klassiske farver ,kan du også altid finde dem i vores sortiment.

Vi anbefaler altid at købe huer i den HELT rigtige størrelse – er du i tvivl kan du altid komme forbi vores butik og prøve.

Viser alle 11 resultater