Minecraft

Minecraft computerspil
Minecraft er et computerspil til børn og unge. I spillet styrer man en figur, som kan ødelægge eller placere blokke/byggeklodser, dekorationer etc. Du kan skabe og sammensætte nye blokke, lave bygninger, opfinde nye bygninger , bygge kunst og angribe hinanden. Du spiller enten alene eller med andre spillere. Det overordnede mål i spillet er at samle ressourcer og bygge ting og  bygninger. Du skal sørge for du overlever mod monstre der kommer frem i mørket . ‘Nether’ og ‘The End’ og kæmpe mod  ‘Wither’ eller ‘Ender Dragon’.  Computerspillet spilles af millioner af brugere rundt i hele verdenen.

Minecraft legetøj til børn 
Elsker du  at spille Minecraft vil du helt sikkert også syntes det er sjovt at samle på legetøj fra serien . Du kan samle på figurer , Lego og samlekort og og sætte fantasien fri i et spændende univers med de kendte karakterer fra serien .

Byg med Lego Minecraft
Fysiske klodser og elementer gør action, eventyr og sjov fra det kreative byg selv-spil levende. Med autentiske Minecraft detaljer, funktioner og figurer samt ubegrænsede muligheder for at bygge, lege og udstille er Lego den perfekte måde at udvide spillernes kreative sjov på. Med Lego kan du dykke ned i en eventyrlig verden med grisehuset, den sære skov eller koralrevet. Der er helt sikkert  til mange timers sjov og fordybende leg med Lego Minecraft serien.

Samlekort 
Du kan nu også få samlekort med billeder af alle de kendte karakterer fra spillet. Kortene kan samles i en mappe, så der altid er orden i dem og du nemt kan bytte med dine venner.

Viser alle 2 resultater