Julekalender & Jul

Julen er børnenes fest – Julekalender & Jul.
Og hvorfor så ikke gøre hele December måned til en fest ! En julekalender til børn der indeholder 24 pakker, gør ventetiden til den helt store aften , juleaften, til en hyggelig tid. Børnene kan glæde sig til at åbne en låge hver dag og med spænding opdage hvad der gemmer sig.
Hos De Små Engle har vi et stort udvalg af julekalendre fra forskellige serier. Du kan i vores sortiment finde alle Lego´s julekalendre (Friends, Star Wars, City, Harry Potter og Avengers) Julekalendre fra  Minecraft, Pokèmon , Barbie, Paw Patrol, Harry Potter, Roblox og Hot Wheels samt færdigpakket kalender i sæk.

Lego julekalender & Jul
Hvert år kommer der nye julekalendere i flere  af Legos´serier. Pigerne kan hygge sig med at åbne en låge hver dag fra Lego Friends kalenderen . Er du Star Wars eller Harry Potter fan er der også en julekalender i disse to serier. City er den mere klassiske lego kalender og til alle superhelte fans er der Avengers. Fælles for alle er, at du hver dag i December kan samle en lille Lego overraskelse.

Færdigpakket  julekalender med 24 pakker.
Hos De Små Engle har vi i mange år pakket fine færdigpakkede julekalendere skræddersyet netop til dit barn . Kalenderen bliver pakket efter køn og alder og leveret i en fin julesæk lige til at sætte frem den 1. December.  Vi gør os umage for at finde gode ting, som passer netop til dit barn, og tager derfor gerne imod specifikke ønsker og interesser.  Vil du slippe for stress og jag og jagt efter kalendergaver ,men alligevel gerne vil have den passer til dit barns alder og interesser er denne julekalender lige sagen.

Viser alle 14 resultater