Legetøj

Stort udvalg af legetøj til børn.
Hos De Små Engle kan du finde legetøj til børn i alle aldre. Alle vores varer er nøje udvalgt hos danske og svenske legetøjsleverandører.

Legetøj til babyer og små børn.
Vi forhandler sjovt og udviklende legetøj til babyer og små børn. I vores varesortiment kan du bl.a. finde baby legetøj fra Lamaze og Playgro i klare flotte farver, der stimulere alle sanserne, og udvikler barnets motorik. Til børn i alderen 1 år og op. kan du finde sjove legesager med lys og lyde der er udviklende og underholdende at lege med.  Er du på udkig efter bløde og nuttede bamser til babyer og små børn har Kaloo det helt rigtige udvalg. Lækkert legemad i træ og serier som Gurli Gris og Paw Patrol er også et kæmpe hit.

Legetøj til drenge og piger i alle aldre.
Hos De Små Engle finder du sjovt og lærerigt legetøj til alle børn. Drengene er vilde med serier som Batman , Spiderman ,Minecraft, Fortnite, Schleich, Lego, Brio og Pokémon. Du kan også finde et stort udvalg af  biler, værktøj og legetøjsvåben. Pigerne elsker at lege med Sylvanian Families , L.O.L , dukker og bamser.
Hos De Små Engle elsker vi Schleich, hvor alle børn kan fordybe sig i en verden af fantasi med Bayala, Eldorador , seje dinosaurer eller de fineste håndmalede autentiske dyr.
Skal hele familien hygge sammen, er der ikke noget bedere end et sjovt brætspil . Du kan her finde nye sjove spil eller klassiske spil til alle aldre.

Kreativ leg 
I vores sortiment kan du finde et bredt udvalg af sjovt kreativt legetøj til børn. Du kan købe modellervoks, foam clay, silk clay , stenmaling, tuscher og et stort udvalg fra Top Model og Dino World. Hama perler er også altid et hit og her kan du finde mange fine farver og lave de flotteste perleplader. Der er både et udvalg af midi perler og maxi perler.

Udeleg
Lige så snart solen titter frem, er det bare med at komme ud på legepladsen eller i haven. Her kan du muntre dig med sjove havespil som krocket, kubb (vikingespil) badminton, stangtennis og badelegetøj i mange varianter. På med rulleskøjterne eller hop op på dit skateboard og så er det bare afsted. !

Viser 1–16 af 1377 resultater