Paw Patrol

Paw Patrol legetøj
Der er ingen tvivl om at de mindste børn er vilde med TV serien der opstod første gang i 2013 . Serien handler om 8 redningshunde der er fantastiske helte . I serien møder du karaktererne Marshall, Rockey, Skye, Rubble, Zuma, Everest, Tracker og Chase. Hvalpene er altid klar til deres helt store opgaver som de heltemodigt altid løser. Når faren truer er hvalpene altid klar til at rykke ud.  I serien møder du også Ryder der er en 10 årig teknologibegejstret dreng.

Paw Patrol kørertøjer og figuer
Hos De Små Engle forhandler vi et bredt sortiment af Paw Patrol legetøj og tilbehør. Hvad enten du er på udkig efter heltene Chase, Skye, Marshall, Everest, Tracker og Rubble og Zuma køretøjer eller som figurer kan du altid finde sjovt legetøj der vil begejstre og skabe glæde hos små børn.
Du kan også finde andet sjovt legetøj som puslespil, hoppebold, udklædning, telte og badebassin.

Filmen Paw Patrol The Movie
I 2021 så filmen dagens lys i biograferne og har i den grad begejstret børn i hele verden. Filmen handler om alle de modige hunde kendt fra TV serien. Ryder og hvalpene får travlt med at rydde op efter Humdinger , efter han bliver borgmester i Adventure City. De får hjælp af deres nye allierede , den kvikke gravhund Liberty. Med nye spændende kørertøjer og udstyr kæmper de alle for at redde Adventure Citys indbyggere. Hvalpene har tidligere optrådt i film som bl.a. Mighty Pups, men dette er den første store biograffilm om hvalpene.

Viser 1–16 af 27 resultater