↓ 35%

Lego City 60352 Julekalender

150,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 60352 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

LEGO® City julekalender (60352) er en spændende julekalender med 24 låger hvor der gemmer sig en lille gave . En til hver dag i December . Børn kan tælle ned til den store dag med sjove minimodeller, populære figurer fra tv-serien LEGO City Adventures og sejt tilbehør. Bare fold den snedækkede legemåtte med vinterlandskab ned for at sætte scenen til endeløse fantasifulde eventyr.

LEGO City julekalenderen er spækket med sjove modeller og festlige overraskelser til børn, der elsker kreativ leg. De kan også kombinere kalenderens legetøj, tilbehør og minifigurer, som de selv kan bygge, med eksisterende LEGO legesæt for at få endnu mere sjov!

Børn fra 5 år kan få fantasifuld leg, når de tæller ned til den store dag med LEGO® City julekalenderen for 2022 (60352)

Indeholder 5 karakterer fra tv-serien LEGO® City Adventures – Minifigurer omfatter LEGO City tv-figurerne Billy, Maddy, hr. Afgrøde, Tippy og Raze samt en minifigur af julemanden

Sjov legemåtte – Børn kan folde bagsiden af kalenderen ned for at sætte scenen for fantasifulde eventyr i et vinterlandskab

Du kunne også være interesseret i...