D-Xel

D-Xel – det sejeste tøj til tweens

Det Danske børnetøjsmærke  D-Xel/DWG har de sidste mange år været et at de førende brands indenfor tøj til tweens.  Du kan i deres kollektioner finde de lækreste og mest cool styles til drenge og piger i alderen 8-16 år.

Altid med på moden

D-Xel´s designere har altid fingeren på pulsen når det gælder de nyeste trends og modetendenser . Opstår en ny trend ,er du sikker på altid at kunne finde de sejeste og mest cool styles i D-Xel´s Express kollektioner .

Moden skifter ofte som lynets hast og med dette prisvenlige børnetøjsmærke vil det altid være muligt at være helt med på de nyeste trends. Derfor elsker teenager og tweens D-Xel børnetøj.

Er du på udkig efter mere basis børnetøj kan du altid , i vores sortiment hos De Små Engle , købe lækre t-shirts, kjoler, nederdele, shorts, hoodies, bukser, og leggings fra D-Xel ,som aldrig går af mode .

Økologisk bomuld

En del T-shirts og bluser i D-Xels´s kollektioner er produceret i en rigtig lækker kvalitet og i 100 % økologisk bomuld .

I vores fysiske butik i Dragør , har vi dagligt besøg af rigtig mange børn. Der er tydeligt, at de lidt større tweens rigtig godt kan li´D-Xel’s tøj. Hver måned kommer der nye styles på hylderne og de elsker at gå og ose med vennerne og se på alle de nye fede styles. Priserne er heldigvis i den gode ende ,så ofte rækker lommepengene til en lækker ny t-shirt eller et par smarte nye bukser .

Viser 1–16 af 32 resultater