Gabby´s Dollhouse Kitty Fairy´s Garden Treehouse

449,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 6061583 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Dette skønne børnetræhus er inspireret af det fortryllede candyfloss-træ fra serien og har lys, et forvandlende trækronetag, hemmeligt rum, zipline, gynge, figurer, tilbehør og møbler til at udleve dine eventyr. Du kan udforske træhusets to etager med Alfekat og en eksklusiv ca 9 cm høj Gabby-figur. Oplev en trækrone, der åbner sig og afslører et legeområde. Når du har udforsket alle de vidunderlige funktioner, kan du pakke din særlige Dukkehus Levering ud, ligesom Gabby gør i serien, og finde en overraskelses-vandkande, som et tilbehør, du kan bruge i din leg. Når du har pakket Dukkehus Leveringen ud, kan du putte alle de dejlige møbler og tilbehørsdele med eventyr-tema ind i træhuset, inklusiv en gyngende kronbladsstol, en stige, så man kan komme til anden sal, en stol og spisebord til teselskaber i haven, en katte-planteskulptur, som du kan dreje rundt og meget mere.
Der er også indbygget et tommelfingerhjul i gulvet – drej det for at finde et hemmeligt rum i træstammen og se, hvordan stammen og bordet lyser op (batterier inkluderet). Skub Alfekat ned af ziplinen fra øverste etage til stueetagen, og hægt ziplinen på ydersiden af ​​Gabby’s Kat-tastiske Dukkehus (sælges separat).

Hvis du vil have en en sidste overraskelse, kan du scanne QR-koden inde i Dukkehus Leveringen for at låse en særlig reward i den gratis Gabby’s Dollhouse-app op (tilgængelig på iOS og Android

Du kunne også være interesseret i...