Gabby´s Dollhouse Deluxe Music Room – DJ Catnip

199,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 6065830 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Rock med den seje DJ Katteurt i Gabby’s Dollhouse Musikrum! Dette deluxe Gabby’s Dollhouse-legesæt er fyldt med sjove detaljer og overraskelser som bringer det magiske rum fra showet til live.
Åbn kassen for at finde en DJ Katteurt samlerfigur, to møbler og to dukkehusleveringer med to overraskelsestilbehør! Ligesom Gabby gør i begyndelsen af ​​hvert afsnit, kan du pakke dine specielle dukkehusleveringer ud for at opdage sættets mystiske tilbehør: en mikrofon og en tuba, som DJ Katteurt virkelig kan holde!
Sæt det seje Musikrums klaver- og trommesæt op , og fold jukeboxen ud til en cool karaokescene – klar til din store optræden! Spil på trommerne, og spil på klaveret – killingerne på toppen danser, når du trykker tangenterne ned!
Som en ekstra overraskelse kan du scanne QR-koden, der findes inde i en af ​​Dukkehusleveringerne, og låse op for en særlig belønning i den gratis Gabby’s Dollhouse-app (tilgængelig på iOS og Android). Jam sammen med DJ Katteurt i Gabby’s Dollhouse Groovy Music Room!
Fra 3 år.

Du kunne også være interesseret i...