Sylvanian Families Pony´s Frisørsalon (5642)

699,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 5642 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Pony Frisørsalonen er det nye highlight i Sylvanian Village. Pony-pigen, frisørmester Sally, har åbnet sin egen salon, hvor hun vil fremtrylle de smukkeste frisurer på alle indbyggere i Sylvanian Village. På to etager kan kunderne læne sig tilbage i en stol og få håret vasket og friseret.
I receptionen modtages kunderne og placeres på stolen og når håret er vasket i håndvasken, lægges kappen på, og håret bliver friseret. Man kan få spænder i håret, få det flettet, glattet, krøllet eller farvet.
Sally har selv meget langt hår, som hun gerne friserer, fletter til smukke fletninger, sætter op eller pynter med søde hårspænder. Sylvanian Families’ Pony Frisørsalon med figur legesættet indeholder en frisørsalon i to etager med dør, der kan åbnes, og trappe, et sminkebord med spejl, en håndvask med stol, en disk, en drejestol, en kappe, kulørte hårtotter til at clipse på, en masse frisørtilbehør, hårspænder og Pony-pige figuren Sally med langt hår til at frisere. Den silkebløde figur er ca. 6 cm høj. Hoved, arme og ben er bevægelige. Deres tøj kan tages af og på.

Egnet til børn fra tre år.

Du kunne også være interesseret i...