↓ 20%

Gabby´s Dollhouse Dukkehus (NB kun til afhentning i butik)

799,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 6060414 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Dette fantastiske dukkehus fyldt med spændende funktioner, som du kan gå på opdagelse i, er over 60 cm højt. Indeholder et dukkehusleveringstårn, fungerende elevator, lyde og meget mere. Huset indeholder også en 9 cm Gabby-figur, Pandy Pote-figur, møbler til alle værelser, tre tilbehørsdele og to dukkehusleveringer, så du kan hoppe direkte fra kassen og ind i legen.
Ligesom i serien kan du smide en levering i tårnet og trykke på knappen for at hente den – pak den ud for at finde et overraskelsestilbehør indeni. Åbn dukkehuset og tryk på knappen på forsiden for at høre dine yndlingssange, lyde og sætninger fra serien.
Vend bordet i køkkenet for at forvandle det fra morgenmad til aftensmad eller tag en tur i elevatoren og skub den op for at komme til hver etage. Hjælp Gabby med at vaske sine hænder ved håndvasken på badeværelset eller find en farverig overraskelse på toilettet; lad Pandy Pote hvile sig i legeteltet i soveværelset eller vær kreativ på staffeliet i krea-rummt og hav det sjovt med legerummets rutsjebane.  Du kan åbne taget og lege videre på loftet. Tilføj flere rum til dit legetøjshus med Deluxe-rummene (sælges separat) – skub rummene direkte ind i dukkehusets vægge. For nem opbevaring efter en sjov dag med
leg kan Gabbys Dukkehus Kat-tastisk Dukkehus lukkes – både med og uden Deluxe-rummene.

Scan QR-koden inde i dukkehusleveringen for at låse en særlig belønning op i den gratis Gabby’s Dollhouse App (tilgængelig på iOS og Android). Tag magien ved Gabbys Dukkehus direkte med ind i virkeligheden med Gabbys Dukkehus Kat-tastisk Dukkehus. Fra 3 år.
Batterier (3xAAA). ekskl

Du kunne også være interesseret i...