Batman

Tegneseriefigur
Batman er en amerikansk tegneseriefigur skabt af tegneren Bob Kane og forfatteren Bill Finger. Han optrådte første gang i tegneserien Detective Comics 27 fra 1939.
Da actionfilmen fra 1989 opnåede både kritisk og økonomisk succes, blev der udgivet yderligere tre succesfulde fortsættelser. I 2005 fik historien om Batman nyt liv med filmen Batman Begins, efterfulgt af The Dark Knight i 2008.  Senere blev trilogien fuldendt med The Dark Knight Rises og i 2016 optrådte figuren i storfilmen Batman v Superman: Dawn of Justice. Dette førte i 2017 til en opfølger med titlen Justice League.

Han har ingen superkræfter, men benytter sig i stedet af sine snilde, sin fysiske træning og en ny teknologi som han kan anskaffe og udvikle ved hjælp af sin store formue. Nogle af disse effekter er batmobilen, et bælte med mange forskellige gadgets, batmotorcyklen, batflyet og battelefonen som han gemmer i bathulen under Wayne Manor.

Samlefigurer og køretøjer
Hos De Små Engle kan du finde sjovt legetøj i denne seje serie. Vores sortiment består af actionmen , batmobilen og kørertøjer og udklædning. Børnene kan dykke ned i en verden af spændende action , en eventyrlig verden med mange timers god leg og fantasi.

Børnetøj med Batmanprint
Hos De Små Engle kan du også købe det sejeste tøj med Batmanprint fra Lego Wear. Vælg mellem t-shirts, sweatshirts og nattøj. Enhver Batman fan vil elsker at hoppe i en sej t-shirt eller sove en en blød pyjamas med cool print. Lego Wear børnetøj er dansk design i  god kvalitet til rimelige priser.

Viser alle 3 resultater