Pixobitz Feature Creator Pack

299,95 kr.

På lager

Beskrivelse

Denne krea-pakke har alt, hvad du behøver for at lave dine egne 3D- og 2D-pixel-kunstkreationer, der hænger sammen ved hjælp af vand, inklusive 113 eksklusive Bitz der lyser i mørke (terningformede vandperler), som du ikke kan få i andre sæt. Sættet indeholder 522 Bitz i 16 forskellige farver, 6 tilbehørsdele, over 100 overførselsdekorationer, en sprayflaske, der er let at bruge, en bakke og to kort med skabeloner.
Alt det sjove begynder i det øjeblik, du åbner pakken, eller du kan bruge sættet sammen med Pixobitz Studio (sælges separat). Hvis du følger skabelonerne i dette perlesæt, får du 15 fantastiske slutresultater, inklusiv et selvlysende avatar og skateboard, en killing, en hamster, en ananas, en delfin og meget mere. Du kan også designe dine egne unikke kreationer. Det er virkeligt nemt at skabe noget med Pixobitz – du skal blot stable, spraye og style. Læg en skabelon under bakken, og placer dine bitz ovenpå – terningdesignet gør dem nemme at stable og forhindrer dem i at rulle væk. Spray vand på hvert lag, og lad derefter din kreation stå. Vælg mellem forskellige dekorationer: øjne, ansigtsudtryk, ikoner m.m., og tilføj tilbehøret som fx. ører og hjul. Med så mange farver og bitz, vanddekorationer og tilbehørsdele er der uendelige måder at være kreativ på.
For at få det bedste resultat skal du vente 20 minutter efter hvert lag og 45 minutter, når du er færdig, så din Pixobitz-perlekunst er helt hærdet, inden du går i gang med at lege

+ 5 år

Du kunne også være interesseret i...