Lego Ninjago 71754 Vanddrage

649,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 71754 Kategorier: , ,

Beskrivelse

LEGO® NINJAGO® Vanddrage (71754) indeholder en yderst bevægelig drage, som ninjafans kan bruge til at genskabe actionscener fra tv-serien NINJAGO: Seabound og få utallige timers leg.
Indeholder 5 minifigurer: NRG-Nya, Dykker-Zane, prins Kalmaar og 2 Maaray-vagter, alle bevæbnet med cool våben, som giver børns leg en ekstra dimension.
Legetøjsdragen har yderst justerbare vinger, ben, hale, hals, en kæbe, der kan åbnes og lukkes, og en bevægelig hale, der kan bruges som våben mod Maaray-vagterne.
Sættet omfatter også en miniubåd med et cockpit, der kan åbnes og har plads til dykker-Zane indeni, samt en dyrebar bølgeamulet, som kan udstilles på en stand, der ligner havbunden.
Dette meget detaljerede byggesæt til børn fra 9 år er fyldt med funktioner, detaljer og minifigurer og er et legetøj af høj kvalitet, der helt sikkert vil imponere vennerne.
Vanddragen er over 14 cm høj, så børn kan stolt udstille den på værelset, når de har besejret Maaray-vagterne på legens slagmark.
Hold udkig efter andre sæt inspireret af tv-serien NINJAGO®: Seabound, såsom Lloyds hydro-robot (71750), Det Uendelige Havs tempel (71755) og Skæbne-ubåden (71756).
LEGO® NINJAGO® rummer et fantastisk sortiment af kreativt legetøj til både leg og udstilling, som giver små ninjaer mulighed for at opleve en fængslende fantasiverden.
I mere end 6 årtier er LEGO® klodser blevet fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at sikre, at de passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – der er ikke behov for en ninjas evner og styrke!
LEGO® byggeklodser lever op til strenge sikkerhedsstandarder, så børn er i sikre hænder.
Vanddrage

Du kunne også være interesseret i...